نشست تخصصی بردار حسن روحانی در حوزه بانکی و مالی پیشتر مواردی داشت که از طریق نمایندگان مجلس و مسئولان قضایی رسانهای شد اما حالا خبر رسیده که وی دوباره با حضور وزیر جدید اقتصاد در حوزه بانکی دست به کار شده است.
به گزارش گلستان ما به نقل از راه دانا؛ «حسین فریدون» برادر رئیس جمهور از جمله نزدیکان دولت است که حضورش در پاستور حاشیه ساز شده است. از گوشه و کنار فضای رسانهای درباره اقدامات پشت پرده وی خصوصا در حوزه بانکی و مالی سخن به میان است. چندی بود که فریدون بعد از حاشیههای فراوان کمتر آفتابی می شد اما حالا با روی کار آمدن وزیر جدید اقتصاد فعالیت خود را خصوصا در حوزه بانکی و مالی از سر گرفته است و با استفاده از عوامل خود در نهاد ریاست جمهوری و وزارت اقتصاد، سعی در تغییر ترکیب هیات مدیره بانک هایی نظیر سپه، ملی، تجارت و ملت دارد.
حوزه بانکی و مالی یکی از حوزههای پرتنش در دو دولت روحانی بوده است؛ بعضا اخباری از بدهیهای بانکها به بانک مرکزی منتشر می شود و همچنین موضوع حقوقهای نجومی که برخی از مدیران بانکی اخذ کردند، این حوزه را در کانون توجه افکارعمومی قرار داده است.
اما برادر حاشیه ساز رئیس جمهور چه کارنامه کاری در حوزه بانکی و مالی دارد.
افشاگری زاکانی از بازی حسین فریدون با کارت بدهکاران بانکی
تیرماه سال 1395«علیرضا زاکانی»، نماینده مردم تهران در مجلس نهم شورای اسلامی در نشست خبری با نام بردن از دو بدهکار بانکی بهنامهای «مالامیری» و «دانیالزاده» افشا کرد که این دو نفر با حسین فریدون در ارتباط هستند. نماینده ادوار گذشته مجلس مطرح کرد که بانک ملت 400 میلیون درهم با کارمزد صفر درصد به آنها داده و این دو نفر این پول را به داخل کشور آوردهاند و از طریق صرافیها آن را تبدیل و مجدداً با کارمزد صفر درصد از بانک دریافت کردهاند و با سرمایهگذاری مجدد در بانک ملت سالانه 24 درصد سود گرفتند.
زاکانی در این نشست خبری خود اظهار کرد که این اشخاص توسط حسین فریدون کادرسازی میشوند و این کار مستقیماً دست در جیب بیتالمال کردن است.
بعد از این نشست خبری، زاکانی با شکایات معاونت حقوقی ریاستجمهوری، وزارت اطلاعات، حسین فریدون و رسول دانیالزاده در شعبه 1057 دادگاه کیفری حاضر شد اما دانیالزاده با مشاهده مستندات زاکانی، شکایت خود را پس گرفت.
بر اساس آگهی تاسیس این شرکت، از دیگر فعالیتهای شرکت، همکاری با نهادها، سازمانهای دولتی و وزراتخانهها در زمینه سرمایه گذاری در بخشهای خصوصی و دولتی در جهت ترخیص کالا از کلیه گمرکات کشور است. همچنین این شرکت در حوزه افتتاح حسابهای قرض الحسنه تجاری و ال سی نزد بانکها برای اخذ وام و تسهیلات ارزی و ریالی فعال است.
در ادامه سریال ارتباط فریدون با صاحبان پروندههای اقتصادی، نام وی درر پرونده علی رستگار سرخهای مدیر عامل معزول بانک ملت نیز به چشم میخورد. رستگار سرخهای که در مسئله فیشهای حقوقی از سمت خود عزل شده بود، پس از مدتی بهاتهام عضویت در یک شبکه بزرگ فساد بانکی توسط اطلاعات سپاه پاسداران بازداشت شد.
سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از دستگیری مدیرعامل معزول بانک ملت اعلام کرد که وی در جریان کشف یک باند سازمان یافته فساد بانکی دستگیر شده است.
در همین راستا، موسی غضنفرآبادی رییس دادگاه انقلاب تهران، درباره بازداشت عوامل شبکه فساد بانکی توسط سازمان اطلاعات سپاه با بیان اینکه سپاه بهعنوان ضابط خاص قوه قضائیه و با حکم دادگاه قضائی اقدام به این کار نموده، گفت: «اخباری وجود دارد که حاکی از ارتباط حسین فریدون با این شبکه فساد بانکی است.»
نقش خانواده فریدون در فساد مالی
مالامیری ارتباطات نزدیکی با خانواده حسین فریدون برادر رئیس جمهور داشته است. اسناد واریز پول، به حساب دختر حسین فریدون در لندن و کانادا وجود دارد که نشاندهنده ارتباطات مالی بین فریدون و مالامیری است. از طرفی آقای رستگار از شعبه دوبی بانک ملت برای مالامیری وامهای کلان اخذ میکند و مالامیری این وامها را در بانک ملت ایران تبدیل به ریال و سپردهگذاری با سود بالا میکند! مالامیری مجموعاً حدود 2 هزار میلیارد تومان وام دریافت کرده است.
ابطحی خاطرنشان کرد: «همچنین مالامیری در یک مؤسسه خیریه غربالگری سرطان با آذر غفوری همسر حسین فریدون همکاری داشته است.»
محمداسماعیل سعیدی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی نیز از نامه جمعی از نمایندگان مجلس به رئیسجمهور خبر داد که پیرامون ارتباط حسین فریدون برادر رئیسجمهور با برخی از بدهکاران کلان بانکی از جمله رسول دانیالزاده توضیحاتی خواستهاند.
سعیدی از ارسال سندی همراه نامه به رئیس جمهور خبر داد که یک واحد مسکونی بهارزش 14 میلیارد تومان توسط دانیالزاده به اسم همسر حسین فریدون خریداری شده است.
تذکر نمایندگان مجلس به حسن روحانی برای شفاف سازی ارتباطات برادرش
پس از تذکر 46 نماینده مجلس به حسن روحانی برای شفافسازی ارتباطات برادرش با برخی بدهکاران بانکی و خرید منزل مسکونی توسط یکی از این بدهکاران برای همسر «حسین فریدون» و سخنان حجتالاسلام اژهای سخنگوی قوه قضاییه درباره «روشن بودن» ارتبط فریدون با «رسول دانیالزاده»، اخبار دیگری در مورد ارتباط خانواده حسین فریدون با این بدهکاران کلان بانکی منتشر شد.
در همین زمینه، شخصیتهای سیاسی و نمایندگان به مطالبه خود از رئیس جمهور برای شفاف کردن اقدامات دولت در حوزههای مختلف ازجمله شفافیت مالی، شفافیت در قراردادهای نفتی، شفافیت در اقدامات حسین فریدون و انتقاد از پنهانکاری در برجام پرداختند.
محمدمهدی زاهدی نماینده مردم کرمان با بیان اینکه «دولت بهتر است به جای جار و جنجال، پرونده «حسین فریدون» را شفاف کند» گفت: « موضوعی که در مجلس اخیرا تعدادی از نمایندگان پیگیری کردند در مورد مسائل مالی که احتمالا گریبانگیر حسین فریدون میشود، بود. بهتر است رئیسجمهور خودش در این زمینه پیشقدم شود تا قوه قضائیه در این راستا تصمیمات لازم را اتخاذ کند.»
حجتالاسلام سیدناصر موسوی لارگانی نماینده مردم فلاورجان با شفاف سازی درباره وضعیت برادر رئیس جمهور گفت: « اگر روحانی به دنبال شفافیت است، چرا اینهمه بحثی که در مورد برادر او «حسین فریدون» است را شفافسازی نمیکند؟ او یکبار برای رضای خدا به برادرش عنوان نکرد که چرا از جایگاه ریاست جمهوری من سوءاستفاده میکنی و چرا به من و آبروی من و دولت لطمه میزنی؟»
انتهاي پيام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد